BRÖSARP

Nästa kursstart:
Kursens hålls när tillräckligt många anmält intresse!

Intresseanmälan


Löshundskurs

Drömmer du om att kunna ha din hund lös under promenaden? Det är inte en självklarhet, utan något som kräver en hel del av dig. Hur mycket du måste arbeta för att nå målet beror en hel del på vad du har för ras, eftersom vissa hundar helt enkelt har jakten i sig mer än andra. Ju större motivation för jakt din hund har, desto mer kräver det av dig.

 

På den här kursen hjälper vi att hitta verktygen som gör att din hund föredrar dig framför allt det som lockar runt omkring, vilket är själva nyckeln till att kunna ha hunden lös.

Målet med kursen

Målet med kursen är att du skall kunna ha din hund lös på promenaden.

Vägen dit

På den här kursen arbetar vi mot en lös hund. Vi jobbar med kontakt och relationsskapande övningar som skall få ert samarbete att öka, så att det verkligen är ni två som är ute på promenad tillsammans. Vi jobbar även mycket med inkallningsträning. Dessutom får ni prova på att lägga spår och annat kul som gör promenaderna roligare för både dig och din hund.

Kursens omfattning

Kursen omfattar 5 timmar praktik.

Pris

1500 kr inkl. moms eller sju klipp på Hundklippet.

Anmäl dig här!


  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.