YSTAD

loading...


Fokus!

Har du dålig kontakt med din hund? Känns det mest som om ni lever separata liv, där hunden gör sin sak och du din? Skulle du vilja förändra detta, så att hunden blir mer fokuserad på dig och det du vill göra? Då är detta en kurs för dig!


Målet med kursen

Målet med den här kursen är att ni skall få med er verktyg att arbeta med för att få hunden att fokusera på dig, istället för på omgivningen. Detta är grunden till alla träning!


Vägen dit

Att bygga upp en bra relation och ett gott samarbete är viktiga hörnstenar till ett lyckligt liv tillsammans med hunden. Detta går som en röd tråd genom hela kursen.

 

Vi jobbar med klickerträning för att nå önskat resultat. Hur långt vi kommer på kursen beror på en rad olika faktorer: Hur länge hunden har fått syssla med annat än att fokusera på dig, hur konsekvent du är i din träning och hur snabbt din hund lär sig - är några av nyckelfaktorerna.


Innehåll

På den här kursen lär du dig och din hund att:

 

• Använda en markör för att på det sättet
  göra träningen effektivare.
• Spontant och på signal ta ögonkontakt.
• Lära sig att det är lönsamt att fokusera på dig!
 

Kursens omfattning

2 x 1 timme


Pris

700 kr inkl. moms eller 4 klipp på Hundklippet.

Nästa kursstart:

Kursen hålls när tillräckligt många anmält intresse.


Intresseanmälan


  • Gärna mobil
  • Vem rekommenderade just oss?
  • Skäller hunden mycket, har den svårt för andra hundar, gillar den inte att leka? Då berättar du det här.
  • Anmälan till datumsatt kurs är bindande och eventuell avanmälan ska ske skriftligt. Vid avanmälan senast 15 dagar innan kursstart tas 50 % av kursavgiften ut. Vid avanmälan senare än 15 dagar innan kursstart kvarstår full deltagaravgift. Hundens Utbildningsakademi har rätt att låta andra fritt nyttja avanmälda betalda platser.