En dålig universal lösning

Cesar Milan använder sig mycket av en träningsmetod som kallas "flooding", att man utsätter någon för extra mycket av det den är rädd för, för att på det viset få individen att förstå att de trots det obehagliga "överlevde".

 

Det har viss effekt på människor, för vi har den tänkande förmågan att göra den typen av slutsatser, å andra sidan fungerar det inte ens på alla människor, utan kan leda till att man blir ännu mer rädd för det man blir utsatt för.

 

Eftersom metoden är dålig och dessutom har en mängd biverkningar bör man absolut INTE använda den. Det är mycket synd att det är en metod som man ser i Cesars program mer eller mindre varje vecka.

 

Obs, otäckt klipp. Jag kan personligen inte se på det utan att må både fysiskt och psykiskt dåligt.

Gör inte så, utan ha kul tillsammans med din hund!

 

Natasja

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

  • Natasja Ravenklint » Ge din hund naturlig mat!:  ”Hej! Det bästa är att du söker på Anna Hielm-Björkman och hör med henne. Lycka ..”

  • Charlotte Pedersen » Ge din hund naturlig mat!:  ”Der står i artiklen at forskningsprojektet omkring hund och färsk- och råfoder s..”

  • Natasja » Bästa och sämsta maten:  ”Hej Marie! Så skönt att din hund ska få hjälp snart. Lycka till och hoppas att ..”

  • Marie » Bästa och sämsta maten:  ”Hej min hund ska göra gastroskopi snart, han kräks i tid och otid i snart 2 år, ..”

  • Natasja Ravenklint » Varför äter hundar gräs?:  ”Hej Eva! Tack för din input. Mvh Natasja”

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln